A TEEKANNE-nál mindent megteszünk azért, hogy biztosítsuk Önöknek az ivás élvezetét. Termesztési szakembereink felkeresik a világ különböző ültetvényeit, hogy megtalálják a legjobb teákat.

A minőség ígérete

A TEEKANNE azt jelenti, hogy mindent egyetlen forrásból biztosítunk, az ültetéstől a polcon lévő teáig. Csak ily módon tudunk olyan teát kínálni, ami megfelel a TEEKANNE szigorú minőségi követelményeinek – és biztosítja azt az ízt, amit Ön elvár.

Gondos válogatás

Gondos válogatás

A TEEKANNE a legfontosabb nyersanyagokat ellenőrzött szerződéses termelőktől szerzi be, így biztosítva a folyamatosan magas minőséget.

Minőségellenőrzés

Minőségellenőrzés

TEEKANNE-nak 29 munkatársat foglalkoztató, saját minőségbiztosítási és termékfejlesztési részlege van düsseldorfi központjában. A folyamatok a DIN EN ISO 9001:2000 és a Nemzetközi Élelmiszeripari szabványok szerint tanúsítottak.

Saját készítményeink

Saját készítményeink

A TEEKANNE teákhoz csak speciális minőségű tealeveleket - és ugyancsak speciális gyógynövény és gyümölcs méreteket használunk.

Értékeink

A TEEKANNE több mint 125 éves működése alatt igen sok sikert ért el, és ezen idő alatt mindig világosan foglalt állást a különböző kérdésekről és világos célokat követett. A jövőbeni sikerek előmozdítása érdekében néhány küldetésünket vállalati filozófiánkban fogalmaztuk meg .

Küldetésünk
Egyéni felelősség
Együttműködésen alapuló partnerség
Társadalmi felelősségvállalás
Márkatudatosság

Küldetésünk

Tevékenységünkben arra fókuszálunk, hogy vevőink elégedettek legyenek szolgáltatásinkkal. Vállalatcsoportunk élvezetes, egészséges és környezetbarát márkás termékeket állít elő, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak. Rendkívül gondosan járunk el és folyamatosan biztosítjuk a minőségellenőrzést napi tevékenységünkben. Tisztességes és megbízható partnerei vagyunk vevőinknek és szállítóinknak . Egy növekvő, jövő-orientált családi vállalat vagyunk, amely sikeresen értékesíti a termékeit úgy a hazai, mint a külföldi piacokon. Vállalatunk legfőbb értéke a képzett és motivált munkaerő. Együttműködő vezetési stílust alkalmazunk. Folyamatosan valódi fejlődés elérésére törekszünk pénzügyileg független pozícióból, amely stabil pénzügyi alapokra épül. Termékeinket hatékony módszerek és a legkorszerűbb technika segítségével állítjuk elő.

Egyéni felelősség

A TEEKANNE dolgozóit a független és autonóm gondolkodás és cselekvés jellemzi. Ez biztosítja számunkra, hogy lényegesen hozzájáruljunk a cég sikeréhez.

Együttműködésen alapuló partnerség

Mi, a TEEKANNE-nál egy csapatot alkotunk. A belső és külső partnereinkkel való kapcsolatunkban az erős vevő-központúság dominál. Egymás iránti kapcsolatainkra a nyitottság, a tisztelet és a megbízhatóság jellemző. A TEEKANNE 1882 óta gyárt teát és azóta folyamatosan a minőségre koncentrál. A TEEKANNE csapat mindenkor a legjobb eredményre törekszik és igyekszik megfelelni a növekvő gazdasági, ökológiai és társadalmi kihívásoknak. Üzleti tevékenységünkben szem előtt tartjuk a fenntarthatósági koncepciót: a gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi kérdéseket egyaránt figyelembe vesszük.

Társadalmi felelősségvállalás

Üzleti tevékenységünkben szem előtt tartjuk a fenntarthatósági koncepciót: a gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi kérdéseket egyaránt figyelembe vesszük.

Márkatudatosság

Tisztában vagyunk a TEEKANNE márka óriási jelentőségével és értékével, teljes mértékben azonosulunk vele, és mindennapi kapcsolatainkban megjelenítjük a márka értékeit és elősegítjük megerősítését, valamint jelentőségének további növelését.