Központi kérdés: mindent egyetlen forrásból

Ígéretünk a minőségre

"Mindent egyetlen forrásból" ez a mi ígéretünk a minőségre, ami azt jelenti számunkra, hogy az értékteremtési lánc minden szakaszában - a kezdetektől a késztermékig - aktívan részt veszünk. Egy példán mutatjuk be, hogy ez hogyan működik.

1/6
A legjobb választás - Beszerzés partneri együttműködés alapján
A fontos alapanyagok kiváló minőségének biztosítása érdekében a TEEKANNE elsősorban termesztési szerződések alapján és/vagy hosszú távú partnerségi kapcsolatban lévő beszállítóktól szerzi be a nyersanyagokat. Helyi kiválasztás A TEEKANNE mezőgazdasági mérnökei már a hozzáadott értéklánc elején, a származási országban ellenőrzik a minőségi szabványok betartását. A kiinduló pont az optimális termesztési területek szakembereink által való kiválasztása. Ennek fontos tényezői az éghajlat, a talaj adottságok, a napfényes órák száma és a tiszta víz, ami döntő szerepet játszik. Végül, a kiválasztott gazdaságokat a TEEKANNE mezőgazdasági mérnökei látják el tanáccsal és támogatják a termesztési területek tervezését, a tökéletes vetőmagok kiválasztását és a termékek optimális feldolgozását . A termesztés és a betakarítás folyamatát a TEEKANNE szakemberei rendszeresen a helyszínen ellenőrzik, szem előtt tartva a holisztikus termelési koncepciót, az emberek, a természet és a környezet egységét. Szakembereink, pl. speciális talajvizsgálatok végzésével ajánlásokat tehetnek a műtrágyázásra.
2/6
A legjobb választás
Növényvédő szereket csak szükség esetén használnak, és az EU által engedélyezett aktív hatóanyagokat alkalmazva. A termény feldolgozását, a fonnyasztást, a hengerlést, az erjesztést, szárítást és tárolást, pl. a fekete tea esetében a TEEKANNE szabályai és folyamat előírásai határozzák meg. A szigorú környezetvédelmi és higiéniai előírások betartását rendszeresen ellenőrzi a TEEKANNE. TEEKANNE tanácsadás A TEEKANNE mezőgazdasági mérnökei folyamatos tanácsadással támogatják a termelőket. A termelőinkkel és beszállítóinkkal való több éves együttműködés bizalmon alapuló kapcsolatot eredményezett, amely a folyamatos ellenőrzések mellett fontos pillére a minőségbiztosításnak.
3/6
Minőségellenőrzés - Garantált minőség
A TEEKANNE egy külön Minőségbiztosítási és Termékfejlesztési Osztályt hozott létre 29 alkalmazottal, amely a DIN EN ISO 9001:2008 és a Nemzetközi Élelmiszer Szabványoknak megfelelően végzi munkáját . TEEKANNE Laboratórium A TEEKANNE Németországban saját, nagyon speciális teszt laboratóriummal rendelkezik, ahol 12 alkalmazott évente 20 000 elemzést végez . A laboratórium a legkorszerűbb berendezésekkel rendelkezik, ami lehetővé teszi a törvény által előírtnál több paraméter vizsgálatát Négyszeres minőségellenőrzés Minden nyersanyag négyszeres minőségellenőrzésen megy át: a beszerzés előtt, az áru átvételekor, keverés és gyártás után. Igy már a minőségellenőrzésnél eldől, hogy az áru megfelel-e a TEEKANNE magas minőségi elvárásainak és felhasználható-e termékeink előállítására.
4/6
Minőségellenőrzés - Érzékszervi teszte
A laboratóriumi vizsgálatokon kívül minden nyersanyag érzékszervi teszteken is átesik, vagyis ellenőrzik küllemét, illatát és ízét. Tea kóstolóink és csapataik a TEEKANNE düsseldorfi székhelyén a teljes termelési folyamat során ellenőrzik a termék és szállított nyersanyag mintákat. Ily módon a forgalomba hozatal előttgarantált a termék érzékszervi minősége. Csomagolási minőség A TEEKANNE termékek csomagolásának is meg kell felelnie a legmagasabb minőségi előírásoknak. Csak olyan csomagolást használunk, ami kielégíti az érzékelési és laboratóriumi követelményeket. A TEEKANNE termékek jó minőségének biztosítása érdekében minden nyersanyagot és csomagolóanyagot mi magunk szerzünk be.
5/6
A mi készítményünk - Teakóstoló
Minden TEEKANNE terméknek egyedi, összehasonlíthatatlan és felismerhető íze van. Tapasztalt és különlegesen képzett kóstolói csapatunk és termékfejlesztőink a garancia arra, hogy ez a jövőben is így legyen. A tea természetes termék, és mint ilyen ki van téve a természet változásának. A származási régió és a betakarítás időpontja nagy hatással van az ízre. Ennek ellensúlyozására szakembereink olyan kedvenc TEEKANNE teakeverékeket hoznak létre különböző összetevők felhasználásával, amelyeknek mindig azonos az íze. Szakembereink több száz alapanyag mintát kóstolnak meg, mielőtt eldöntik a végső keveréket. Speciális keverékek A TEEKANNE teákhoz csak speciális tealevél minőséget, ill. speciális gyógynövényeket és gyümölcs minőséget használnak, mert csak ez a speciális válogatás biztosítja a megfelelő ízhatást. Termékfejlesztés A Termékfejlesztési Osztály minden évben sok új terméket fejleszt. Mielőtt azonban ezek a piacra kerülnének, több mint 500 különböző mintát kevernek és kóstolnak meg. Egy új TEEKANNE termék fejlesztése sok tényezőtől függ: a nyersanyagnak tökéletes minőségűnek kell lennie és elegendő mennyiségben kell rendelkezésre állnia.
6/6
A mi készítményünk
A végső döntést természetesen az egyes összetevők íze, és egymáshoz viszonyított ízhatása alapján hozzák meg. Minden egyes teakeverék megalkotásának célja a kimagasló ízélmény biztosítása . Gyártás és logisztika Szinte minden TEEKANNE terméket saját fejlesztésű TEEPACK gépeinken csomagolunk.
Mutasd a cikket

Környezetbarát feldolgozás

Mutasd a cikket

Alkalmazottak és a társadalom