Felhasználói feltételek

A TEEKANNE csoport az alábbi vállalatokból áll:

TEEKANNE GmbH, Düsseldorf; Pompadour Tee-Handelsges. mbH, Düsseldorf; Teehaus GmbH, Radebeul; Beckerwerk Fulda GmbH, Fulda; TEEKANNE Ges. mbH, Salzburg and Pompadour Té S.r.l./GmbH, Bolzano. Az alábbi szövegben a “TEEKANNE” és a “TEEKANNE Csoport" megnevezések mindezen vállalatokat jelentik.

A TEEKANNE Csoport honlapjainak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll.
A TEEKANNE felhatalmazza a felhasználót, hogy kizárólag magán, nem-kereskedelmi céllal megtekintse és letöltse ezeket a tartalmakat. A tartalom bármely részének sokszorosításakor kifejezetten utalni kell a  TEEKANNE szerzői jogaira és tulajdonjogára. A tartalom semmilyen módon nem módosítható, és más web oldalakon, ill. hálózati számítógépen nem használható fel a TEEKANNE kifejezett előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül. A tartalom nem másolható, nyilvános, vagy kereskedelmi célból nem közölhető, ill. terjeszthető, ill. nem használható fel nyilvános, ill. kereskedelmi célra. Ezen korlátozások bármelyikének megsértése esetén az érintett felhasználónak azonnal törölnie kell az összes nyomtatott és letöltött tartalmat. A TEEKANNE fenntartja magának a kártérítési igény jogát.

Letöltés

A felhasználó bármilyen szoftvert csak saját felelősségére és kockázatára tölthet le. A TEEKANNE a törvény által megengedett maximális mértékben elhárítja a felelősséget a Letöltés részben található szoftverek telepítéséből és felhasználásából eredő minden kárért. A modern víruskeresők használata ellenére a törvény által megengedett maximális mértékben elhárítja a felelősséget a számítógépes vírusok által okozott károkért és problémákért.

Garancia

A honlapunkon szereplő információt maximális gondossággal készítettük. A TEEKANNE azonban semmilyen felelősséget nem vállalt az információk teljességéért, ill. azoknak speciális célokra való alkalmasságáért. A felhasználót terheli minden kockázat a honlapokon szereplő tartalmak felhasználásáért.

Márkavédjegy

Harmadik feleknek tilos felhasználniuk az ezen honlapokon található védjegyeket, logókat és márkaneveket.

Kapcsolat

Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi címen :

TEEKANNE GmbH
Münchner Bundesstr. 120
5020 Salzburg
Tel.: +43 (0)662 43 55 01
Fax: +43 (0)662 43 55 01-49
E-mail: office@teekanne.at

A TEEKANNE jelen Felhasználói feltételeket szükség szerint frissíti. A változtatásokat jelezni fogjuk .
Jelen Felhasználói feltételek 2002.02.03-tól vannak érvényben .

Vanília-Rooibos karácsonyi süti

Karácsonyi klasszikus különleges módon elkészítve.

Nézze meg a receptet

Szerencse kis csészékben

A hihetetlenül ízletes eperkrémes cupcake-k örömet okoznak Önnek.

Nézze meg a receptet

TEEKANNE a facebook-on

Látogasson el facebook oldalunkra és fedezze fel a tea és a TEEKANNE érdekes ...

Fedezze fel a TEEKANNE-t a facebook-on.